Det här blir årets första månadsbrev. Terminen har börjat med vinterväder och med den har även en del elever insjuknat i förkylning. Det är nu 4 veckor kvar till sportlovet, i stort sett vanliga veckor utan några speciella aktiviteter, förutom en. Torsdagen den 14 februari kommer vi att ha en vinterfriluftsdag. Vi har inte riktigt bestämt vilka alternativ vi kommer att ha förutom skid-/längdskidåkning i Storstenshöjden. De som vill testa på skidåkning får hyra utrustning, skolan betalar alla utgifter.

Följande dagar är eleverna lediga.

• Vecka 8 (sportlov)
  • Vecka 16 och måndag vecka 17 (påsklov)
  • 1 maj
  • 30 maj – 31 maj

OBS! Studenten är flyttad till den 5 juni. De kommunala skolorna har valt att flytta studenten från den 7 juni till den 5 juni och vi har valt att följa deras exempel.

Påminnelser:

• Gymmet på tisdagar. Det är ett litet gäng som åker iväg till Wellness (hette tidigare Motionsform) varje tisdag efter skoltid. Vore roligt om det blev några till. Skolan betalar träningsavgiften.
  • Frånvaro. Om man är sjuk eller inte kommer till skolan av annan anledning MÅSTE detta meddelas innan skoldagen börjar.
  • Läxor. Vi började med att dela ut läxor i slutet av förra terminen. De delas ut på måndagar och förhöret är på fredagarna. Det har varit stort engagemang och det märks att många elever verkligen har pluggat, kul!

Personalen