LIA-skolans trivselregler

Arbetsro: Om det inte hjälper att läraren säger till berörd elev får han/ hon lämna lektionssalen

Vårdat språk: Om ovårdat språk återkommande förekommer blir det samtal mellan lärare och eleven

Kränkning: Om detta förekommer blir det samtal mellan läraren och eleven.

Energidryck/ läsk: Endast tillåtet på raster och då endast i uppehållsrummet vid sofforna. Om inte detta följs så beslagtas drickan och återlämnas vid skoldagens slut.

Rökning: Endast vid skolans anvisade platser.

Mobilanvändande: Ska vara i skåpet eller i ”mobil-lådan” under lektion, får bara användas på raster. Om reglerna överträdes får läraren beslagta mobilen och återlämna efter lektionens slut.

Raster och respekt:Under raster ska det vara lugn och ro och vi ska behandla varandra med respekt. Om man vill ”stoja” får man gå ut eller till ställen där man inte stör andra (ex. ovanvåningen).

Ytterkläder: Ingen jacka eller skor inomhus.

Vi hälsar och är artiga mot varandra!