Resan till Katrineholm

På onsdag är det äntligen dags för LIA Skolans årliga resa till Katrineholm för att åka dit och spela våran underbara Innebandy turnering. Vi åker dit med 2 fulla bussar, varav ena bussen avgår lite tidigare än den första. Den första avgår vid 8.20 ca och den andra avgår vid 8.35 som senast.

Vi möter ungefär 5 andra lag som Eskilstuna och såklart Katrineholm, förmodligen så vaktar jag (linus) målet dom första matcherna fram till lunch. Sen kommer nog Billy och Stefan stå och vakta målet resten av alla matcherna. Vi får med oss matlådor och lite sånt där. Tror vi kom på 2 andra plats förra året. Men i år går vi för full seger och en hedervärd 1 plats!! Idag har vi haft klassråd. Vi pratade lite om matteläxan som vi hade förra veckan och sen pratade vi om hygien också. På it fick vi biff stroganoff och ris till lunch och på Daglia var det wook. Nu på eftermiddagen har vi jobbat med powerpoint och gjort ett litet bildspel.

På onsdag förmiddag badar vi på djupadalsbadet. Där kan man simma, åka rutshkarna, hopptorn, dusch och bastu, Simhall (GYM). Efter badet åker vi till daglia och äter lunch. efter lunchen ska vi kanske kolla på en bra film. Arvid och hans kompisar ska gymma imorgon efter skolan det ska bli roligt!

Hälsningar från Anton Stefan Elin Arvid Linus Anna Helena